nieuws

Geleendal wordt deels natuurgebied

bouwbreed

Het ruim 30 ha groot Geleendal in Heerlen is voorbestemd tot een bedrijven/stadspark en natuurgebied. De gemeente Heerlen verwacht dat het gebied binnen drie jaar deze ontwikkeling heeft. Van het totale gebied worden acht ha benut voor de nieuwbouw van schone, kleine bedrijven voor elektronica en onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten. Tevens wordt rekening gehouden met de komst van een hoogwaardig bedrijfsverzamelgebouw gericht op Amerikaanse en Aziatische bedrijven.

Naast de nabij gelegen A76 is ruimte voor de bouw van een hotel, zwembad en fitnessruimte. De vervallen boerderij Douvenrade wordt verbouwd tot restaurant. Grote delen worden straks gebruikt als natuurgebied .

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels