nieuws

Cor Zadelhoff vindt kantorenrapport van Twijnstra Gudde ‘communistisch’

bouwbreed Premium

Cor Zadelhoff is boos. De makelaar in bedrijfspanden vindt jongste het kantorenrapport van Twijnstra Gudde maar niks. Het Amersfoortse adviesbureau stelt in het rapport dat de leegstaande kantoren met steun van de overheid moeten worden gesloopt.

Zadelhoff noemde, tijdens de Businessweek op de Rotterdamse Erasmusuniversiteit, het plan ‘communistisch’.

“Het is onzin om de overheid fondsen te vragen om het huidige overschotprobleem op te lossen door het slopen. Zelfs in Oost-Europa zijn ze daar van afgestapt. Als de kantorenmarkt zich brandt, moet ze gewoon zelf op de blaren zitten.” Tegenover een zaal studenten verklaarde hij dat er toch een rol is weggelegd voor de overheid. Zij zou minder gul moeten zijn met het aanwijzen van gebieden waar kantoren ke worden gebouwd.

Reageer op dit artikel