nieuws

Airconditioner fraai en effectief

bouwbreed Premium

Pattness heeft een speciale Airedale cassette airconditioner op de markt gebracht voor inbouw in verlaagde plafondsystemen. Behalve dat het apparaat functioneel is, is ook nadrukkelijk op een fraaie vormgeving gelet.

De airconditioner is door Pattness BV te Lelystad te leveren als splitsysteem met een buiten opgestelde condensingunit maar is ook aan te sluiten op een koelwatersysteem.

Hij is verder in vier capaciteiten te installeren, namelijk 5, 7, 10 en 12 kW. De inbouwdiepte bedraagt slechts 280 mm voor de capaciteiten van 5 en 7 kW. Voor die van 10 en 12 kW is de inbouwdiepte 330mm. De strakke vormgeving en grijze kleur maken, dat de airconditioner in elke ruimte past. Veel aandacht is volgens het bedrijf ook besteed aan een ruisarme werking. Een microprocessor zorgt voor veel regelmogelijkheden met betrekking tot uitblaasrichtingen en uitstroomsnelheden.

Veel combinaties zijn mogelijk. De units zijn verder te leveren met een wandthermostaat of met een infrarood afstandsbediening.

De units zijn desgewenst uit te breiden met elektrische verwarmingselementen, een heetwaterbatterij en een drieweg regelklep.

Verder is het mogelijk maximaal 62 airconditioners te koppelen zodat de bediening van een unit maatgevend is voor de andere, de zogenaamde Master-Slave-regeling.

Airedale airconditioner past in bijna elk verlaagd plafond

Reageer op dit artikel