nieuws

VSK vakbeurs Utrecht rijk aan noviteiten

bouwbreed

De vakbeurs VSK’94 (Verwarming Sanitair en Klimaatbeheersing) heeft dit jaar een rijkdom aan noviteiten te zien gegeven. Niet geheel toevallig waren de meeste noviteiten in de sanitair-hallen van de Jaarbeurs in Utrecht waar te nemen.

Dat is geen toeval, omdat het afgelopen jaar vooral in de wat luxere sanitaire sector aan badkamers en toiletten nog wel wat viel te verdienen. Dit in tegenstelling tot de verwarmings- en klimaatbeheersingssector, waarin de klad zat in de nieuwbouw van vooral utiliteitsgebouwen.

Ook in de renovatiesector was er weinig belangstelling. Desondanks is het noviteitenaanbod op de VSK niet gering geweest. In aansluiting op het themanummer dat Cobouw uitbracht op donderdag 3 februari, ruim voor de aanvang van de vakbeurs, geven wij nu een vervolg. Dit vervolg betreft onder andere noviteiten, die wij op de beurs hebben waargenomen.

Reageer op dit artikel