nieuws

Venieri 7.63 op Nederlandse bodem

bouwbreed Premium

De Venieri 7.63 is binnen. Het heeft dan wel wat langer geduurd dan we eind vorig jaar konden berichten, maar de nieuwe machine staat nu dan toch bij de importeur in Barneveld.

Dit, in het Italiaanse wielladerprogramma thans grootste model, heeft -afhankelijk van de gebruikte bak en keuze van banden- een eigen massa van 7000 tot maximaal 7500 kg bij een bakgrootte van rond de 1450 liter. De aandrijving van de machine komt van een Perkins 104 Turbomotor die een netto vermogen levert van 89 pk. Het geluidsniveau van de 7.63 is binnen en buiten dermate gunstig dat hij naar de mening van de importeur in aanmerking komt voor de Vamil-regeling. De aanvrage hiervoor is derhalve inmiddels naar het ministerie verzonden.

Reageer op dit artikel