nieuws

Guy Noel betonmolens bij Stam Bouwmachines BV

bouwbreed

Stam Bouwmachines BV. te Amsterdam, sinds 1960 importeur van machines en werktuigen voor de bouwnijverheid en industrie, zijn met de fabriek van betonmolens Guy Noel overeengekomen de produkten van dit bedrijf in Nederland op de markt te brengen.

Guy Noel behoort met een jaarlijkse produktie van meer dan 32 000 betonmolens tot de grootste producenten op dit gebied in Europa. Een kort geleden betrokken fabriek, waarin de produktie geheel gerobotiseerd is, staat borg voor een constante kwaliteit.

De betonmolens zullen door Stam Bouwmachines ruim op voorraad worden gehouden en uitsluitend via de erkende vakhandel worden geleverd. De serie B-150, B-165 en B-180 wordt in standaarduitvoering geleverd met de gepatenteerde tandkransbescherming. Hierdoor is het mogelijk 3 jaar garantie op de tandkrans te bieden. Op de Leroy Somer elektromotoren waarmee de betonmolens zijn uitgerust geldt een garantie van een jaar. De betonmolens van het type B-165 en B-180 zijn ook leverbaar met een Briggs & Stratton drie pk viertaktmotor. De mogelijke afleveringskleuren van de betonmolens zijn: rood, oranje, groen, blauw en grijs.

Reageer op dit artikel