nieuws

Goede eigenschappen in een folie gecombineerd

bouwbreed Premium

Morgo heeft een dakfolie, Delta Purafol op de markt gebracht, dat waterdicht is, damp open en scheur- en trekvast.

Dit geheel is verkregen doordat de sterke drager van polyestervlies is voorzien van een polyurethaancoating, die de 100% waterdichtheid garandeert. De treksterkte bedraagt volgens de leverancier Morgo Verkoopmij. BV te Zutphen in beide richtingen 300 N/5 cm. Dat betekent dat de folie niet gemakkelijk kapot getrapt wordt bij het betreden van het dak.

De dampdoorlaatbaarheid van de folie is 145 g/m2 per 24 uur. Volgens het bedrijf is de hoge dampdoorlaatbaarheid niet te danken aan perforatie, maar aan de eigenschappen van de folie zelf. De folie is derhalve ook goed aan te brengen op hellende daken waar geen beluchting mogelijk is tussen de dakisolatie en de dakfolie. De Delta Purafol is direct op de isolatie aan te brengen. De folie leent zich daardoor uitstekend voor toepassing in renovatiepoen.

Delta Purafol dakfolie rechtstreeks op isolatie te verwerken.

Reageer op dit artikel