nieuws

Geen avonturisme

bouwbreed

Het zwaartepunt van het hogedrukgebied, dat ons de afgelopen dagen zulk naargeestig weer heeft bezorgd, schuift dit weekeinde naar de Britse eilanden en daarna naar het zeegebied tussen Schotland en IJsland.

Dat is althans de visie van de Offenbachcomputers. Mocht het luchtdrukmaximum zich daar gaan profileren dan kan de drukverdeling een winterser karkakter krijgen.

Vooralsnog moeten we deze ontwikkeling niet al te serieus nemen:deze winter is namelijk helemaal niet in voor avonturisme! Dichtbij de as van de langgerekte hogedrukgordel blijft het maandag en dinsdag nog rustig, overwegend bewolkt en vrij zacht weer.

Weersverwachting voor dinsdag: Vrijwel overal droog en bewolkt weer met plaatselijk mist. Middagtemperaturen omstreeks 6OC. Zwakke, veranderlijke wind.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels