nieuws

Zwitserse profielen in Nederland geintroduceerd

bouwbreed Premium

Oudglad Dak- en Gevelsystemen BV te Leiderdorp heeft de alleenvertegenwoordiging verworven voor de verkoop van Outfit Aluminium dak- en wandprofielen van Schneider Leichtbausystemen KG te Andwil in Zwitserland.

De dakprofielen bestaan uit zogenaamde aluminium Felsdaksystemen in blank geanodiseerde en gecoate uitvoering.

De profielen zijn te leveren met alle benodigde accessoires.

Door hun strakke en vlakke uitvoering zijn de profielen toe te passen op bijna elk vlak dak met een afschot van minimaal 1,5 gr. De dakprofielen zijn met behulp van een mobiele wals in container op de bouwplaats te walsen. Daardoor zijn ze naadloos ter lengte van het dak te maken. Zo zijn profielen te maken van zestig meter en meer.

De wandprofielen zijn eveneens van aluminium en bestaan uit zogenaamde ‘plankprofielen’. Deze profielen zijn te leveren in een breedte van respectievelijk 150, 200, 250 en 300 mm. Ze hebben een standaard hoogte van 21 mm.

Het kleurenscala van de profielen omvat hoofdzakelijk pasteltinten. Het bedrijf levert niet alleen de profielen, maar brengt ze desgewenst ook zelf aan.

Reageer op dit artikel