nieuws

Bondsbureau tennisbond komt in Zeist

bouwbreed Premium

Bijna vier jaar na de eerste bespreking bij de Nederlandse tennisbond (Knltb) over de nieuwbouwplannen is de laatste hindernis weggenomen. Gedeputeerde staten van Utrecht gaven donderdag naar aanleiding van de hoorzitting op 8 november een verklaring van geen bezwaar af. De bouw van het bondsbureau en het nationaal tenniscentrum in Zeist kan beginnen.

Het nieuwe complex van de Knltb komt op een locatie ten noorden van de rijksweg A28 en ten westen van Huis ter Heide. Eind volgend jaar hoopt de Knltb een eerste openingsreceptie te houden. Naast het bondsbureau, dat 35 werknemers gaat huisvesten, worden twaalf buitenbanen aangelegd.

Ook verschijnt er een hal met acht tennisbanen, vijf squashbanen, een fitness-ruimte en een restaurant.

De bouw van het bondsbureau en de tennishal heeft de eerste prioriteit. In het volgende winterseizoen moeten de eerste ballen indoor worden geslagen.

Begin 1995 worden de buitenbanen aangelegd, die bij de start van het zomerseizoen in gebruik worden genomen.

Reageer op dit artikel