nieuws

KPMG-gebouw te Amstelveen

bouwbreed

De architect heeft in- en exterieur van het nieuwe hoofdkantoor van KPMG zoveel mogelijk op elkaar willen laten aansluiten. Daardoor bepalen schuine lijnen ook de vormgeving van het interieur. De scheidingswanden zijn uit gipskarton vervaardigd. Dat geldt zowel voor de verdiepingshoge als voor de schuine, vrijstaande wanden. Het interieur is overigens niet als een kant-en-klaar ontwerp aan de gebruiker aangeboden, maar als het ware gegroeid tijdens de afbouwfase van het po. Gipskarton is volgens de jury in het po consequent en zorgvuldig toegepast.

Architect: Alberts en Van Huut; Interieurarchitect: Marcel van der Schalk; Aannemer: Ingenieursbureau voor Planontwikkeling Jonk de Rooy BV; Uitvoering: MAT Nederland BV.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels