nieuws

Haken garderobe tegen wand weg te klappen

bouwbreed Premium

Aestic produkten heeft zijn leveringsprogramma uitgebreid met de wandgarderobes model Select DW en Select DW extra. De DW is enkel en de DW extra is dubbel uitgevoerd. Het zijn twee wandgarderobes die ruimtebesparend zijn toe te passen. Dat wordt bereikt door een draaiconstructie, waardoor de garderobehaken tegen de wand zijn weg te klappen.

De constructie is met behulp van een vierpuntsbevestiging aan de muur te monteren. De garderobe-elementen zijn voorts voorzien van een vergrendelknop, waardoor ze op 90, 75 en 60 gr langs de wand zijn te fixeren. De onder- en bovenhaken zijn gemaakt van onbreekbaar zwart nylon. De haakprofielen zelf zijn te leveren in blank geanodiseerde aluminium uitvoering. Ze zijn echter ook door Aestic produkten te Voorburg te leveren in nader te bepalen RAL-kleuren.

Reageer op dit artikel