nieuws

Eldon dakbedekking/Staalbouw heeft een brochure …

bouwbreed Premium

Eldon dakbedekking/Staalbouw heeft een brochure uitgebracht betreffende verwerkingsadviezen voor bitumineuze en kunststoffen dakbedekkingssystemen. In de brochure is een nieuwe serie uitgewerkte detailtekeningen opgenomen en zijn adviezen gegeven. Deze zijn overeenkomstig de Vebidak-, Vekudak- en BDA Buro Dakadvies-richtlijnen en in overeenstemming met het Bouwbesluit. De brochure bevat adviezen voor nieuwbouwtoepassingen overeenkomstig de prestatie-eisen voor het gebouw.

Tevens zijn adviezen opgenomen over renovatiepooplossingen, onderhoud en dergelijke. De meeste adviezen zijn zodanig van structuur, dat de bedekking in aanmerking komt voor verzekerde dakbedekkingsgaranties. Ze komt tevens in aanmerking voor het waarborgfonds indien de bedekking door SECI-dakdekkers is uitgevoerd.

Reageer op dit artikel