nieuws

Succesvolle introductie op beurs

bouwbreed

De introductie van Heijmans NV Rosmalen op de Amsterdamse Effectenbeurs mag meer dan geslaagd worden genoemd. De emissie, 375000 certificaten van aandelen aan toonder, werd ruim overtekend. Vrijdag vond de eerste notering plaats. De prijs van de allereerste verhandeling bedroeg f. 40,40 bij een introductieprijs van f. 40 voor een aandeel nominaal groot f. 0,25.

Reden genoeg voor de Raad van Bestuur voor de beurs te poseren op en bij een uit 1924 stammende stoomwals van het bedrijf, om zo symbolisch oud en nieuw te verbinden. Van links naar rechts de heer L.J.M. Heijmans, voorzitter van de Raad van Bestuur, de heer J.P.M. Janssen, directeur financien en de heer J.A.G.

Heijmans, het directielid belast met o.a. de acquisitie.

Dijkstra, Uithoorn

Reageer op dit artikel