nieuws

Laminaatvloer met uiterlijk van beuken plankdelen

bouwbreed

Een vloer is de basis van elk interieur en weerspiegelt in een belangrijke mate de persoonlijkheid van de bewoners. Pergo leverde tot voor kort beukenhout als parketvloer uitsluitend in stroken. Nu is het bedrijf erin geslaagd een laminaatbeukenvloer te produceren die een vloer van natuurlijke beuken plankdelen dicht benadert. De nieuwe vloer PC 221 beuken bestaat uit delen voorzien van verschillende patronen en kleurverschillen. Hij wordt geleverd door Perstorp Flooring te Naarden. Door gebruik te maken van de variatie van de plankdelen krijgt de vloer het karakter van een ‘na tuurlijke beukenvloer.

Bij het ontwerpen van een andere nieuwe vloer PC 222 is Pergo uitgegaan van Hongaars eiken. Deze vloerdelen bestaan uit twee versmalde plankdelen naast elkaar in plaats van de gebruikelijke drie stroken. Het patroon is doorlopend. Hierop is overigens patent aangevraagd. Ook hier is veel variatie in kleur.

Door gebruik te maken van de variatie van de plankdelen krijgt de vloer het karakter van een ‘natuurlijke beukenvloer.

Reageer op dit artikel