nieuws

Hogere akoestiek behandeld in Antwerpen

bouwbreed

Het Nederlands Akoestisch Genootschap (NAG), de Belgische Akoestische Vereniging (ABAV) en het TI-Genootschap Akoestiek en Trillingen (AKOT) houden voor de twintigste keer ‘een hogere cursus akoestiek’. Doel daarvan is om academisch gevormden uit andere dan akoestisch georienteerde studierichtingen en industriele- of HTS-ingenieurs die met akoestische problemen hebben te maken of te maken krijgen, grondig inzicht te verschaffen in de verschillende aspecten van de akoestiek. Het gaat daarbij vooral om lawaaibeheersing

De lessen zijn veelomvattend en behandelen bijna elk aspect dat zich op akoestisch gebied voordoet. Ook het meten vormt een belangrijk onderwerp. Zowel Nederlandse als Belgische deskundigen treden op als docenten. De lessen worden gegeven in Antwerpen in het auditorium van het Ingenieurshuis K VIV, op elke maandag van 20 september tot en met 24 januari 1994.

Geinteresseerden ke zich wenden tot het Technologisch Instituut van het K VIV, tel 03/2160996 of fax 03/2160689.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels