nieuws

Groen licht voor verbouw stadion Cambuur

bouwbreed

In de tweede week van september, meteen na de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen, zal de verbouwing van het voetbalstadion van Cambuur Leeuwarden van start gaan. De provincie Friesland stemde uiteindelijk in met de begroting van de gemeente Leeuwarden die nu, inclusief de sporthal die in het stadion wordt geintegreerd, f. 6,5 miljoen aan de renovatie bijdraagt; de helft van de totale kosten.

Het werk wordt uitgevoerd door hoofdaannemer Bouwbedrijf Jorritsma BV uit Bolsward naar een ontwerp van Alynia Architekten te Harlingen. Naar verwacht vindt de oplevering van het stadion augustus 1994 plaats.

Als constructeur treedt IHN Leeuwarden BV op. De betonnen zitelementen van de tribune worden geleverd door Haitsma Prefab Beton BV.

Reageer op dit artikel