nieuws

Drie sport- en milieubeurzen in een

bouwbreed Premium

Van woensdag 27 tot en met zaterdag 30 oktober worden in de Beurs te Keulen drie internationale vakbeurzen gehouden. Dit zijn FBS, de vakbeurs voor recreatie-, sport en zwembadaccommodaties, Areal, de beurs voor het aanleggen en het onderhouden van openbaar groen, en de IRW, een beurs betreffende reiniging en onderhoud van terreinen.

Het zwaartepunt van de FBS waarvan het buitenlandse aandeel ongeveer 40% is, omvat produkten en diensten voor sporthallen, buitenvoorzieningen, zwembaden, vrijtijdinrichtingen en speelplaatsen.

Bij Areal komt de nadruk te liggen op machines en apparatuur voor het aanleggen en on derhouden van parken en golfbanen, groenvoorzieningen alsmede wegenbouw. Ook diverse uitrustingen, winteronderhoud, begraafplaatsentechniek, planten en zaden alsmede biologische en chemische produkten komen aan de orde.

Op de IRW ligt het accent op het gebied van milieu en recycling, in verband gebracht met tuin- en landschapaanleg.

Nederland behoort met ongeveer 1400 exposanten en naar verwachting ongeveer 83000 bezoekers samen met de Belgen met 650 exposanten en ongeveer 49000 bezoekers tot de grootste buitenlandse vertegenwoordigingen op de Keulse beurzen.

Reageer op dit artikel