nieuws

Het Goese Meer breekt door

bouwbreed

Deze week werd het laatste stukje dijk van Het Goese Meer doorgegraven waardoor het meer in verbinding staat met de Oosterschelde en de havens van Goes. In het 170 hectare grote water- en groengebied in het hart van Zeeland zullen circa 400 vrijstaande woningen aan of vlakbij het water verrijzen. De eerste dertig woningen zijn momenteel in aanbouw. Aan de oostkant van het woongedeelte is een achttienholes golfbaan gepland. Het in totaal f. 18 miljoen kostende po zal naar verwachting in 1996 gereed zijn.

Ook een hotel annex clubhuis maakt onderdeel uit van het plan van Ontwikkelingsmaatschappij Het Goese Meer BV. De gehele aanleg van de infrastruktuur, inclusief het graven van het meer en de aanleg van de golfbaan werd uitgevoerd door de Walcherse Bouw Unie BV te Grijpskerke.

Reageer op dit artikel