nieuws

Flevohof volgend jaar weer open

bouwbreed

Het Belgische Walibi-concern, eigenaar van de Flevohof, gaat voor enkele tientallen miljoenen guldens investeren om het attractiepark in Flevoland nieuw leven in te blazen. Directeur H. van Driem heeft plannen daartoe voorgelegd ter goedkeuring aan de gemeente Dronten.

Volgens Van Driem gaat het park in de lente van 1994 weer open.Een jaar lang was het opmerkelijk stil rond de Flevohof.

Het park blijft dit seizoen dicht. Volgens Van Driem is nagedacht over de plannen en is er een analyse gemaakt van de markt.

‘De Flevohof mikt op de regio, inclusief groot Amsterdam’, zegt Van Driem. ‘Ook de toeristen op de Veluwe zijn een doelgroep. De Flevohof gaat inspelen op de behoefte aan een actief dagje uit voor het hele gezin.’ Spectaculaire achtbanen, in de vorm van watervallen, moeten het komende seizoen de publiekstrekker worden. De plannen zijn nog niet tot in de details gereed.

Reageer op dit artikel