nieuws

Weekeinde koeler

bouwbreed

Tropisch weer vandaag!

Op veel plaatsen lopen de middagtemperaturen op tot 30 grC-32 grC. Wel wordt het vanmiddag en vanavond, wanneer vochtige lucht ons land binnenstroomt, plakkerig en dan ke zich ook enkele regen en onweersbuien gaan ontwikkelen. Morgen onweersachtig en drukkend warm met in het noordoosten nog temperaturen boven de 25 grC. Tijdens het weekeinde wordt het koeler en het weerbeeld vertoont een enigszins onstandvastig karakter. Het is echter zeer te vraag of deze ontwikkeling de voorbode is van een langdurige wisselvallige periode. De Reie Universitat van Berlijn houdt staande dat de zomer van 1993 warm en droog wordt. Vooral juli pakt volgens de Berliners zeer warm met in de regio Berlijn temperaturen tot circa 35 grC.

Weersverwachting voor vrijdag: Veranderlijk bewolkt met enkele, mogelijk zware regen en onweersbuien. Naar zuidwest draaiende, in het Zeeuwse kustgebied tot vrij krachtig aantrekkende wind.

Middagtemperaturen tussen 21 grC in Zeeland tot 28 grC in het noordoosten.

Donderdag zon onder:21.56 Vrijdag zon op: 05.17

Reageer op dit artikel