nieuws

Dakdekster als wegbereider

bouwbreed

Een leidinggevende producent van keramische dakpannen Erlus Baustoffwerke AG te Neufahrn in Duitsland heeft voor het eerst een wedstrijd uitgeschreven voor ‘tonangebende architecten, die richtinggevende oplossingen voor het dak aanbieden.

Dat moet gelden voor het ontwerp en de realisatie van keramische dakpannendaken. Als een goed voorbeeld op dit gebied is dakdekster Melanie Bernhardt uit Frankfort bezig met het dekken van ‘Karat-Ziegeln’. Ze is wegbereidster geweest voor de architectenwedstrijd ‘Hochkaratiges Bauen 1993’, die op de beurs Dach und Wand in Berlijn is aangekondigd. De sluitingsdatum is

november. Er zijn prijzen te winnen van DM25000 (f. 27750). De uitslag wordt bekendgemaakt op de beurs Bautec in Berlijn in februari.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels