nieuws

JCB Fastrac en Nootenboom trailer samen op reis

bouwbreed

Ter introductie van de JCB hogesnelheidstractor is in samenwerking met Koninklijke Nootenboom Trailers BV uit Wijchen een unieke combinatie samengesteld, die voor demonstraties door Nederland rijdt.

De combinatie bestaat uit de JCB hogesnelheidstractor en een Nootenboom ASD-28 aanhangwagen semi-dieplader.

De JCB Fastrac is een tractor die behalve voor het zware ploegwerk ook geschikt is voor hoge rijsnelheden. De Fastrac krijgt een Nederlands of Belgisch kenteken zodat in combinatie met de beladen Nootenboom Asd-28, 80 km/per uur op alle wegen gereden kan worden. De Nootenboom ASD-28 Supertrailer is uitgerust met eendelige mechanisch bediende opritten, die tevens in de breedte verschuifbaar zijn. De Supertrailer is verder voorzien van uitklapbare verbredings consoles en markeringsverlichting. De combinatie FastracSupertrailer is met name geschikt voor de loonwerker die hiermee zowel het werk op het land als het transport over de weg snel en veilig ke doen. De langzaam sukkelende files achter het trage landbouwverkeer zijn hiermede verleden tijd.

De combinatie zal tentoongesteld worden op het buitenterrein van de vakbeurs.

Reageer op dit artikel