nieuws

Britse minister opent centrum bouw in Europa

bouwbreed

De Britse minister van Handel Needham heeft in Londen een informatiecentrum geopend voor de bouw. Het richt zich op de dienstverlening aan hen, die zaken willen doen in andere landen van Europa. Volgens Needham is het bemoedigend dat de Britse bouw iets wil doen om zichzelf uit de recessie te helpen. Het centrum, dat van het departement van handel en industrie een bijdrage krijgt van Bpnd 125000 voor de eerste twee jaar, biedt alle adviesmogelijkheden en hulp die ondernemingen nodig hebben om met succes op de Europese bouwmarkt te ke concurreren. Het centrum is de eerste stap voor ieder die zijn activiteiten naar de Europese markt wil ontwikkelen.

Behalve deskundigheid op alle gebieden van de Europese bouw biedt het centrum een uitgebreide databank. Het centrum is gevestigd in het Bouwcentrum te Londen.

Reageer op dit artikel