nieuws

Nieuwe huisvesting elektrotechnische organisaties

bouwbreed

De activiteiten van de Unie van elektrotechnische ondernemers Uneto, het Uneto Innovatiecentrum en het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de elektrotechnische bedrijfstak (O en O fonds) zullen onder een dak komen. Hiervoor is huisvesting verworven in Zoetermeer.

Na verbouwing van het pand zullen het Uneto Innovatiecentrum, momenteel nog gehuisvest in Utrecht, Uneto en het O en O fonds, beide thans gevestigd in Den Haag, in de tweede helft van 1994 hun intrek in het complex aan de Bredewater 20 te Zoetermeer nemen.

Aangezien de belangstelling voor de cursussen die het O en O fonds aanbiedt nog steeds toeneemt, zullen voor het fonds twee steunpunten in de regio worden gecreeerd. Gedacht wordt aan Zwolle en Eindhoven.

Reageer op dit artikel