nieuws

Dickhoff BV Rotterdam wordt onderhoudsbedrijf

bouwbreed Premium

Dickhoff BV, het in januari in financiele problemen geraakte bouwbedrijf, dat inmiddels is overgenomen door bouwbedrijf Van der Wal vof te Vlaardingen, gaat met een nieuw organisatie-opzeet vooral het marktsegment onderhoud, renovatie en restauratie bewerken.

Onder leiding van een nieuwe directie in de persoon van ir.

P.M.M. van den Hoogen, wil men een all-round bouwkundig onderhoudsbedrijf worden, dat een 24-uurs dienst op onderhoudsgebied gaat onderhouden.

Tevens gaat men optreden als systeemhouder van het Lamikonplan, dat is opgezet voor het herstel van kozijnen en gevelelementen, die door houtrot zijn aangetast. Dickhoff BV presenteert zich dinsdag vanaf half vier ‘s-middags in restaurant Engels.

Reageer op dit artikel