nieuws

Appartementen bij haven Dronten

bouwbreed

Projectontwikkelaar Bramer Beheer en Exploitatie Maatschappij uit Vriezenveen verwacht op korte termijn te beginnen met de bouw van veertien luxe appartementen aan het Gangboord in Dronten. De dochteronderneming, aannemersbedrijf Bramer BV, krijgt deze order dan in portefeuille.

De totale stichtingskosten van de appartementen, die uitzicht krijgen op de haven van Dronten, bedragen f. 4,8 miljoen.

Architecten-ingenieursbureau De Gruyter uit Almere maakte het ontwerp van het complex, dat de naam ‘De Vlinder’

krijgt. Het Zwolse Adviesbureau voor Bouwconstructies Ing. G. Alferink BV zal eveneens aan het po deelnemen. De gemeenteraad van Dronten moet zich nog wel uitspreken over doorgang van het po. Lange tijd zag het ernaar uit dat BV Combinatie Bouw Nederland uit Zwolle het po zou realiseren. Deze kreeg de zaak echter niet rond.

Reageer op dit artikel