nieuws

Sluiters voor iedere deur

bouwbreed

De serie ESB TS deursluiters zijn volgens de Duitse fabrikant geschikt voor elke deur.

Dat geldt zowel voor binnen- als voor buitendeuren. De types die zijn voorzien van glijstangen zijn geschikt voor enkele en dubbele deuren. De sluitkracht valt bij alle uitvoeringen traploos in te stellen. De ingebouwde regelkleppen zorgen voor de sluitsnelheid en de demping bij het openen en de eindslag.

Het aanzien van de omkasting valt in ruime mate te varieren, door verschillend gevormde eindkappen en de afwerking van het materiaal.

Als basis levert Pijnenburg Import BV uit Tilburg dit sluitwerk met uitvoering in zilver- ,messing-, donkerbronskleur en in wit. Als accent tussen basisomkasting en de kopstukken zijn gekleurde overgangsstrips te verkrijgen.

Reageer op dit artikel