nieuws

Nieuwe Eurocoup Power tegelzaagmachine

bouwbreed

Het assortiment tegelzaagmachines van het fabrikaat S.M.G., dat in Nederland wordt vertegenwoordigd door Rodiam BV te Rotterdam, is uitgebreid met het type Eurocoup Power. De zaagkop van deze machine is instelbaar onder een hoek tussen 90O en 45O.

De Eurocoup Power kan voorzien worden van een gediamanteerd zaagblad met een diameter van 300 of 350 mm.

De machine is geschikt voor het zagen van steenachtige bouwmaterialen tot een lengte van 650 a 600 mm bij een dikte van 10 tot 60 mm en een zaaghoek van 90O respectievelijk tot een lengte van 600 mm bij een dikte van 40 mm bij een zaaghoek van 45O.

De machine wordt geleverd met een eenfase 220V elektromotor met een vermogen van 3 pk of met een driefasen 380V elektromotor van 4 pk. De grote afmetingen van de roltafel (500 x 600 mm) maken de machine zeer geschikt voor het zagen van betontegels. De koelwaterpomp voor de koeling van het zaagblad heeft een capaciteit van 520 ltr/uur.

De tafelzaagmachine heeft een totale lengte van 1100 mm, een hoogte van 1265 mm en een breedte van 760 mm. Het gewicht is 90 kg. Voor een eenvoudiger transport ke de poten van de zaagmachine worden verwijderd. De transporthoogte bedraagt dan 685 mm.

Reageer op dit artikel