nieuws

Hoop voor dakpan

bouwbreed

Niet alleen op de Cobouw- stand zijn kunstwerken van bouwmaterialen te bezichtigen. Ook door RBB Dakpannen BV is het materiaal op een kunstzinnige wijze verwerkt. ‘Hoop voor de dakpan’ zou de benaming ke zijn.

Op de beurs presenteert het bedrijf uit Montfoort onder meer de Europanhaak. Deze heeft een zeer hoge uittrekwaarde en valt door zijn vorm optimaal te verwerken. Eveneens ke bezoekers ter plaatse kennis maken met het vernieuwde RBB combidakvoetprofiel en een vogelschroot, geschikt voor het weren van vogels, ratten en muizen. Tenslotte toont het bedrijf een nokbeugel. Deze is bestemd als afbreeksysteem voor het al dan niet over de nok laten doorlopen van de tengels.

Irenehal-stand 1230

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels