nieuws

Deze maand neemt Bouwbedrijf Gebr. van Wanrooy BV …

bouwbreed

Deze maand neemt Bouwbedrijf Gebr. van Wanrooy BV uit Geffel/Tiel de bouw ter hand van drie kantoorvillas in het plan Landzicht III te Culemborg. De nieuwbouw is ontworpen door Architra BV, bureau voor architectuur, uit Leusden. Het po wordt uitgevoerd in opdracht van Kroezen Vastgoed Exploitatiemij.

In Terneuzen zal, naar een ontwerp van het Architekenburo Storme, Storkebaum Van Ranst uit Antwerpen, het nieuwe kantoorpand voor Neckermann Nederland worden gebouwd. Het complex telt twee bouwlagen en heeft een oppervlakte van 5000 m2. Na selectie van de hoofd- en onderaannemers zal naar verwacht in maart met de bouw worden begonnen. Eind dit jaar is de ingebruikname gepland. De investering bedraagt circa f.14 miljoen.

Reageer op dit artikel