nieuws

Demonstratie spuiten mag met multicolorverf

bouwbreed

Doordat de multicolorverven Aquaria Uno en Due geen oplosmiddelen bevatten, is het voor D+F Coatings BV toegestaan deze te demonstreren op de bouwbeurs. Volgens de leverancier uit Laren ontstaat bij het verspuiten van beide watergedragen produkten geen spuitnevel.

Beide verftypes zijn niet alleen geschikt voor ondergronden zoals pleisterwerk, gipskarton en spaanplaat, maar ook voor metaal en kunststof. Dit biedt onder meer de mogelijkheid om gelijktijdig met de wanden de schakelaars en radiatoren mee te spuiten. Dit spaart afplakken.

In enkele uitvoeringen van de Uno-verf zijn tot vijftien ver schillende pigmenten verwerkt, zonder dat deze zich met elkaar vermengen. In het scala zijn achttien voorgemengde kleurencombinaties te verkrijgen. Door aan deze basisverven wit toe te voegen is het mogelijk om er afgeleide tinten mee te maken. Hoewel de verf zich het meest leent om te worden verspoten, is het ook mogelijk het produkt met een roller aan te brengen.

Terwijl de kleuren bij de Unoverf kant en klaar zijn vermengd, vallen ze bij de Dueverf zelf samen te stellen. In dit geval is het uitsluitend mogelijk de verf met een lagedrukspuit te verwerken.

Bernardhal stand 2040

Reageer op dit artikel