nieuws

Vragen, vragen, vragen…

bouwbreed

De Tweede-Kamerleden Versnel-Schmitz (D66) en Van Erp (VVD) hebben maar liefst 35 schriftelijke Kamervragen gesteld over de reorganisatie van het Directoraat-Generaal van de Volkshuisvesting. Volgens de Documentatiebalie van de Tweede Kamer is dat nog niet eerder voorgekomen.

Daarmee is het overduidelijk dat D66 en VVD geen genoegen hebben genomen met de antwoorden van minister Alders en staatsecretaris Heerma op eerdere Kamervragen over de reorganisatie-perikelen. De nieuwe vragen zijn vrijwel geheel gewijd aan de rol en het functioneren van het Utrechtse organisatie-adviesbureau Terpstra en Tukker en DG Kokhuis. Als laatste wordt de vraag gesteld of Terpstra en Tukker is aangesloten bij een branche-organisatie voor organisatie-adviseurs. Als dat niet het geval zou zijn, dan willen de Kamerleden weten of dat niet als vereiste wordt gesteld bij het toekennen van een op dracht. Er kon geen reactie worden verkregen van drs. B.

Niet bekend

Reageer op dit artikel