nieuws

Record-aantal Kamervragen opgesplitst

bouwbreed

Om zuiver praktische redenen is de lijst van 35 schriftelijke Kamervragen, die VersnelSchmitz (D66) en Van Erp (VVD) hebben gesteld naar aanleiding van de reorganisatie bij het directoraat-Generaal van de Volkshuisvesting (DGVH) opgesplist in drie delen, met respectievelijk twintig, twaalf en drie Kamervragen.

De vragen zijn nu ook niet meer aan zowel minister Alders als staatssecretaris Heerma gericht, maar alleen nog maar aan Heerma.

De meeste vragen worden gesteld over de keuze van het ministerie van VROM voor het bureau van Terpstra en Tukker. Drie vragen handelen over de rapportage van het organisatie-adviesbureau, en de resterende dertien gaan over de ervaringen van het personeel.

Voorzitter Deetman van de Tweede Kamer heeft de vragen inmiddels doorgestuurd naar de bewindsman.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels