nieuws

In Den Haag is het startsein gegeven voor de bouw …

bouwbreed Premium

In Den Haag is het startsein gegeven voor de bouw van het Lycee Francoais. Het ontwerp voor dit schoolgebouw voor kleuter-, lager en middelbaar onderwijs is van Stuurman Partners BV uit Waddinxveen, in samenwerking met de bouwcombinatie Intervam West/Hollandsche Beton Maatschappij-Den Haag, dat de bouw uitvoert. Onder het gebouw zal een garage worden gerealiseerd die plaats biedt aan 35 autos. Medio juni 1994 is de oplevering van het schoolgebouw gepland. De bouwkosten belopen f.24,5 miljoen.

In Wassenaar heeft Aannemersbedrijf Pieterse uit Zoeterwoude een begin gemaakt met de uitbreiding en verbouw van het kinderdagverblijf ’t Hummeltje, naar een ontwerp van de plaatselijke architect Jac. van der Spek. Het werk zal juni dit jaar zijn voltooid. De aanneemsom bedraagt f.569000.

Reageer op dit artikel