nieuws

Hudevad radiatoren strak en glad

bouwbreed

Van der Beyl toont op de vakbeurs Zuidlaren onder andere de Hudevad Deense Designradiatoren. Deze kenmerken zich door een strak en glad uiterlijk. Wie derhalve van strak en modern houdt, kan zijn hart ophalen aan deze vlak uitgevoerde ‘Planradiatoren’. Ze passen derhalve in zowel klassieke interieurs, vanwege hun rustige uitstraling, als in moderne interieurs vanwege de strakke lijn. De radiatoren zijn te leveren in lengten varierend van 152 tot en met 5930 mm en in hoogten van 200 oplopend met 100 mm tot en met 1 meter. De diepte van de radiatoren loopt afhankelijk van de gewenste capaciteit uiteen van 40 tot en met 82 mm. De capaciteiten zijn afhankelijk van deze drie dimensies. De voorplaat alsmede de ribben van de achterzijde zijn geheel watervoerend uitgevoerd. Daardoor wordt een behoorlijk rendement geleverd bij relatief lage cv-watertemperaturen. De Hudevad Deense radiatoren zijn niet alleen in rechte paneeluitvoeringen te leveren door Van der Beyl BV uit Rotterdam, maar ook in ronde en hoekuitvoering, waarbij geen aansluitnaden voorkomen. De radiatoren inclusief hoekoplossingen zijn een geheel. Er zijn tevens tussenplaten te leveren voor het opvullen van ruimten tussen de radiatoren. In dezelfde stijl is er ook een handdoekenradiator voor badkamers en dergelijke inclusief verwarmde handdoekbeugels.

Deense radiator en hoekoplossingen vormen een geheel.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels