nieuws

Rotterdamse gids over bouwkwaliteit

bouwbreed Premium

De sector Bouw- en Woningtoezicht van de dienst Stedebouw+Volkshuisvesting Rotterdam heeft voor het tweede achtereenvolgende jaar de Rotterdamse Bouwkwaliteitbrochure uitgegeven. Met de deze brochure probeert de dienst de bouwkwaliteit volgens meetbare en berekenbare grootheden herkenbaar te maken met als achterliggende gedachte de kwaliteit in de bouw te stimuleren. In deze brochure heeft de dienst in totaal vijftien poen beschreven die in hun ogen een bovenminimale bouwkwaliteit hebben op zowel geluid- als energiegebied.

Het beste po dat uit de bus komt is dat wat aan de Groeninx van Zoetenlaan is gebouwd en betreft het ‘anders wonen door ouderen’. De architect en aannemer van dit ‘winnende po zijn Wytze Patijn Rotterdam en Muwi Rotterdam. De brochure is telefonisch te bestellen via nummer 010- 4895588.

Reageer op dit artikel