nieuws

Marmoleum-vloer waterdicht door L-vormig plint

bouwbreed Premium

Voor het waterdicht afwerken van een Marmoleumvloer zijn L-plinten te verkrijgen. Dit zijn stroken marmoleum waarbij over de lengte in het midden een groef is aangebracht. Beide strookhelften hebben een breedte van 100 mm. De groef maakt het mogelijk de strook eenvoudig om te zetten tot een 90 graden-hoek. In de groef zit een laagje smeltlijm.

Zodra de plint in de hoek is aangebracht, smelt de lijm bij kamertemperatuur dicht. Volgens fabrikant Forbo-Krommenie is de plint dan waterdicht. Het produkt is in alle Marmoleumkleuren te verkrijgen. Afwijkende plinthoogtes- en -breedtes zijn eveneens te leveren, met een totale breedte van maximaal 490 mm. De groef kan al dan niet in het midden worden aangebracht.

Reageer op dit artikel