nieuws

Ing. E. Heling en ing. H.J..

bouwbreed Premium

Ing. E. Heling en ing. H.J.

Kieft zijn benoemd tot statutair directeur van Alvon Bouwsystemen BV te NieuwAmsterdam.

.

Met ingang van 1993 is mr.M.A.H. de Kok (39) benoemd tot algemeen secretaris van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM. Vanaf 1988 is hij als algemeen directeur verbonden aan de Vereniging Centraal Bureau voor Constructiewerkplaatsen.

.

Bij Interlace Executive Search te Amsterdam is mr.P.D. Timmermans (30) als consultant in dienst getreden.

Hij vervulde eerder een aantal staffuncties, laatstelijk bij een werving- en selectiebureau gespecialiseerd in de bouwbranche.

.

Deze maand sluit J. Schols (62) zijn bijna veertigjarige loopbaan af als zelfstandig ondernemer en directeur van Schols Bouwbedrijf BV in Geulle (Zuid-Limburg). Hij gaat met vervroegd pensioen.

.

Ing. J.B.P. Sanders (52), thans algemeen directeur van Ballast Nedam Utiliteitsbouw, is met ingang van 1993 benoemd tot directeur van de Hollandsche Beton Maatschappij BV (HBM). Per bovengenoemde datum is tevens ing. A.Th. Velsink (53) benoemd tot directeur van Intervam BV. Hij zal als directeur van regio Den Haag van HBM worden opgevolgd door ir. B.J.G. van der Pot (46).

Daarnaast is binnen de HBGmaatschappijen met ingang van 1 april 1993 ir. E.W. van Baarsel (50), directeur van Intervam BV, tot directeur van Tebodin BV benoemd.

Reageer op dit artikel