bouwbericht

Oasis Beach Appartementen in Almere Poort

bouwbreed 1350

Oasis Beach Appartementen in Almere Poort

De strandstad van de Randstad, zo wordt Almere Poort ook wel genoemd, zegt directeur Sanjeev Sampat van Integer Vastgoed uit Almere. Almere Poort is het vierde en jongste stadsdeel van Almere. Onder de naam Oasis Beach realiseert Integer Vastgoed hier vijf appartementencomplexen.

De complexen liggen in het stadsdeel Columbuskwartier, op loopafstand van het IJmeer. De meeste bewoners hebben zicht op Almere Duin, een stadsdeel met echte duinen, bossen en stranden. “Dit is het meest spectaculaire deel van Almere”, zegt Sampat. In Duin komen onder meer een jachthaven en een boulevard met winkels.

Vijfsterren appartementen

Het eerste complex, Oasis Beach Appartementen 1, is vorige maand opgeleverd. Het gaat om twintig luxe driekamerappartementen. Alle appartementencomplexen worden gekenmerkt door witte gevels, hoge puien en veel glas. “We hebben ze in beginsel zelf ontworpen, maar hebben ze laten uitwerken door verschillende architecten”, zegt Sampat. “Het gaat om luxe woningen, daarom noemen we ze ook wel vijfsterren appartementen.’’ De woningen hebben standaard vloerverwarming en beschikken over een eigen berging.

Diverse doelgroep

Met de bouw van Oasis Beach Appartementen II en III wordt volgende week een begin gemaakt. Roozendaal Architecten uit Almere is verantwoordelijk voor het definitieve ontwerp van beide complexen, Van Wijnen uit Lelystad is aangetrokken als aannemer.

Oasis Beach Appartementen II bestaat uit 23 drie- en vierkamer appartementen, de meeste appartementen liggen op het zuiden. Oasis Beach Appartementen III bestaat uit veertien drie- en vierkamerappartementen. Met de bouw van het vierde en vijfde complex wordt medio 2017 begonnen, aldus Sampat. R&R Bouw uit Veenendaal gaat complexen vier en vijf bouwen. Vrijwel alle appartementen zijn intussen verkocht.

De doelgroep is volgens Sampat divers. “Van starters tot senioren, er zit van alles tussen.’’ Integer Vastgoed is onlangs ook begonnen met de verkoop van Oasis Villa’s.


Plaats: Almere
Opdrachtgever: Integer Vastgoed
Ramingsgroep: 2.5 tot 5 miljoen euro


 

Reageer op dit artikel