artikel

Transparante helm

bouwbreed 194

Geel, blauw, oranje, roze, rood of groen: wie een transparante helm van Portwest draagt, wordt hoe dan ook gezien.

Transparante helm

De Portwest Peak View PV60 is een helm die de ogen meer zicht geeft dankzij transparant plastic. De helm heeft een draaiknop en biedt UV400 zonlichtbescherming. De helm is licht van gewicht en heeft extra ventilatiegaten. Het zespunts binnenharnas zorgt voor een prettige pasvorm. Door het transparante plastic kan de drager eenvoudig omhoog kijken zonder dat de helm verschoven hoeft te worden. De helm – gemaakt van polycarbonaat – is bovendien voorzien van een zachte foam zweetband. Handig om er bij te bestellen is de Portwest helmhouder. Deze houder, de PA10, heeft een magneet, zodat deze aan metalen oppervlakken kan worden bevestigd. De PA10 – met ingebouwde brillenhouder – heeft overigens ook gewone schroefgaten.

 

Reageer op dit artikel