Inrichting voor bedrijfswagens

Inrichting voor bedrijfswagens

Een professioneel inrichtingsprogramma voor bedrijfswagens, daar staat Transportainer voor. De Transportainer is gebaseerd op het Systainer-programma, de lichtgewicht opbergkisten van stootvast ABS-kunststof.

De kisten zijn  stapelbaar en aan elkaar te koppelen. Trainsportainer is gemaakt van aluminium profiel: licht materiaal, maar ook stabiel. De laden zijn gemonteerd in het frame en zijn uitgevoerd met telescoop-geledingen. In de laden, die volledig uittrekbaar zijn, worden de systainers geplaatst. Ideaal voor het opbergen van gereedschappen, aansluitmaterialen en losse onderdelen.

Transportainer ontwierp per merk, model en type bedrijfswagen een aantal uitvoeringen. De indeling van de laden is afgestemd op gemiddeld gebruik, maar kan aangepast worden.

Promotion Care uit Delft is het bedrijf dat de Transportainer kan monteren. Dat kan in Delft, maar ook op locatie. Een gemiddelde montage neemt minder dan een dagdeel in beslag. Wie de inrichting zelf wil monteren, krijgt bevestigingsbeugels meegeleverd.