artikel

Stofdichte accuslijper

bouwbreed 284

De stofdichte generatie, zo noemt Fein de onlangs op de markt gebrachte accuslijpers met innovatieve PowerDrive-motor. Zoals de CCG 18-115 BL, een haakse accuslijper voor effectieve doorslijp-, slijp- en ontbramingswerkzaamheden.

Stofdichte accuslijper

De compleet gesloten motorbehuizing beschermt de motor tegen agressief keramisch en mineraal stof. Dit apparaat is, net als de andere accuslijpers van Fein, voorzien van een borstelloze PowerDrive-motor. Een krachtige en onderhoudsvrije motor, aldus de Duitse producent. Het rendement is 30 procent hoger dan vergelijkbare universele motoren met een opgenomen vermogen van 1100 watt. De haakse slijper werkt op alle Fein Li-ion-accu’s (12 tot 18 volt). De slijper – met slanke greepomtrek – heeft bovendien een helder werkbereik door de geïntegreerde LED-lamp.

https://fein.com/nl_nl/

Reageer op dit artikel