artikel

Passiefhuis certificaat voor Renson

bouwbreed 5186

Passiefhuis certificaat voor Renson

Renson heeft het wereldwijd erkende ‘Passive House’ certificaat gekregen voor zijn Endura Delta balansventilatie-unit. Zowel de 330 als de 380 m³/u debietvariant is daarmee officieel geschikt verklaard voor gebruik in passiefhuizen.

Het vraaggestuurde balansventilatiesysteem stemt het ventilatieniveau af op het leefpatroon van de bewoner. Ingebouwde sensoren meten daarvoor continu het vocht-, CO2- en stofgehalte in de binnenlucht. De zuinige en stille unit dankt zijn hoge rendement aan een efficiënte warmtewisselaar. Die wint tot 89 procent van de warmte terug uit de afgevoerde ventilatielucht.

Een vorstbeveiliging garandeert ook bij kou een goede luchtkwaliteit. Een app helpt bij de aansturing en geeft onderhoudsmeldingen.

www.renson.eu

Reageer op dit artikel