artikel

Compacte accuboorhamer met hoge slagenergie

bouwbreed Premium 2022

Compacte accuboorhamer met hoge slagenergie

Fein breidt zijn programma elektrische accugereedschappen uit met de 18 V accuboorhamer ABH 18. Deze maakt met grote snelheid boorgaten tot 20 millimeter in beton. De nieuwe machine is tevens geschikt voor de combinatie boren en beitelen.

De compacte en krachtige accuboorhamer heeft een slagenergie van 2 J. Dat garandeert een hoge bewerkingssnelheid en minimaliseert de trillingen. De borstelloze motor wordt beschermd door een glasvezelversterkte behuizing en heeft volgens de producent een 30% hoger rendement dan gemiddeld. Op één acculading moet hij 80 boorgaten (10 x 75 mm) kunnen maken. De laadtoestand is direct afleesbaar op de accu.

www.fein.com

Reageer op dit artikel