artikel

XXL-koffer voor professionele elektricien

bouwbreed 312

Een complete uitrusting voor de mobiele, professionele elektricien: zo mag de 115-delige XXL-koffer van Wiha rustig worden beschouwd. De gereedschapskoffer is in de markt gezet onder het motto ‘ergonomie, functionaliteit en veiligheid’.

XXL-koffer voor professionele elektricien

De nieuwe koffergeneratie staat volgens Wiha ‘symbool voor de ontwikkeling van het productspectrum en de segmentgerichte activiteiten van Wiha’. Deze Wiha competetence XXL-koffer, zoals hij voluit heet, is in elk geval tot stand gekomen samen met gebruikers. De inhoud bestaat uit internationaal hoogwaardig VDE geïsoleerd gereedschap. De tangen van Wiha vereisen volgens de producent minder kracht en verminderen dus de belasting op de pols.

CobouwVak nieuwsbrief ontvangen?

Klassiekers

In de gereedschapskoffer zit een aantal Wiha-klassiekers, zoals de 3-in-1 allround installatietang TriCut en de VDE schroevendraaier- en momentoplossingen. Nieuw zijn onder meer de zaklamp met UV-licht en laser, een automatische afstriptang, de fluorescerende elektriciensduimstok, een elektricienwaterpas en gekleurd fluorescerend oplichtende stiftsleutels. Verder biedt de grote opslagruimte ruimte voor andere kleine onderdelen en apparatuur.

Deze gereedschapskoffer bestaat uit polypropyleen en is uitgerust met gasveren. Deze veren kunnen het deksel in verschillende posities houden en voorkomen dat deze dichtvalt. De koffer is robuust, groot en veilig.

Meer CobouwVak productnieuws >>

Reageer op dit artikel