artikel

Vind altijd de weg met noodverlichting zonder netstroom

bouwbreed 2369

Goed zichtbare vluchtrouteaanduiding die altijd werkt, geen stroom verbruikt en 100% veilig: Tritium Lights.

Vind altijd de weg met noodverlichting zonder netstroom

Omdat de tritium vluchtrouteaanduiding geen stroom verbruikt zijn er geen netstroomaansluiting of batterijen nodig. Er kunnen geen lampen stuk gaan, dus er is geen onderhoud of periodieke controle nodig. Door al die factoren kan tot 67% bespaard worden ten opzichte van elektrische noodverlichting. Tritium Lights worden al meer dan 45 jaar succesvol toegepast, onder andere in hotels, zorgcentra, scholen, restaurants, theaters, kantoren en andere gebouwen waar noodverlichting noodzakelijk is.

Toepassing

Tritium Lights noodverlichting is overal toepasbaar waar noodverlichting en vluchtwegrouteaanduiding gewenst is. Voor nieuwbouw wordt noodverlichting met pictogrammen volgens  NEN-EN-ISO 7010 geleverd, voor bestaande bouw (2013 en ouder) noodverlichting met pictogrammen volgens NEN 6088. Tritium Lights noodverlichtingsarmaturen worden onder meer toegepast in hotels, restaurants, uitgaansgelegenheden, zorgcentra, scholen, bioscopen, theaters, kantoren, laboratoria en gevangenissen.

Tritium Lights noodverlichting is ook zeer bruikbaar in situaties waar het aanleggen van elektra ten behoeve van noodverlichtingarmaturen niet mogelijk of zeer onwenselijk is, zoals bijvoorbeeld in monumenten. Doordat Tritium Lights explosieveilig, waterbestendig, temperatuurbestendig, EMC-storingsongevoelig en trillingsbestendig zijn, kunnen Tritium Lights ook worden toegepast in meer uitdagende omstandigheden zoals in zwembaden, aan boord van schepen, in de petrochemische industrie, langs snelwegen en in tunnels.

Kenmerken van de noodverlichting:

  • Geen elektrische aansluiting nodig;
  • 15 jaar onderhoudsvrij;
  • Explosieveilig, waterbestendig, temperatuurbestendig;
  • Trillingbestendig en EMC-storingsongevoelig;
  • Tot 67% goedkoper dan elektrische noodverlichting

Lees meer over noodverlichting en het gebruik daarvan op Cobouw.

Meer informatie over de Tritium Lights noodverlichting is te vinden in de productpresentatie op NBD-Online.

 

Reageer op dit artikel