artikel

Ronde vloerdozen voor binnen en buiten

bouwbreed 444

De IP66 ronde vloerdoos van Legrand heeft 4 modules voor bijvoorbeeld twee wandcontactdozen en is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Er is een versie met vaste scharnierend deksel en één met losse deksel.

Ronde vloerdozen voor binnen en buiten

Voor frequent gebruik gedurende een korte tijd, is de dekselset met vaste scharnierend deksel de beste keuze. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hal of open ruimte. Wanneer de vloerdoos regelmatig wordt ingeschakeld tijdens het schoonmaken en het deksel geopend en daarna weer gesloten wordt.

Voor tijdelijk gebruik van lange duur is de dekselset met losse deksel de beste keuze. Voorbeelden hiervan zijn toepassing bij een buitenzwembad in de zomerperiode, in winkelcentra en bij evenementen. Als de dekselset wordt gecombineerd met een IP55 kabeluitvoer voor extra bescherming van de kabels.

De nieuwe ronde vloerdoos is geschikt voor installatie in holle ruimtes, computer- en betonvloeren. Bijvoorbeeld in de tuin, het terras, een autoshowroom, hallen en loodsen, evenementenhallen en binnen en buitenzwembad.

Reageer op dit artikel