artikel

Langer thuis blijven wonen?

bouwbreed 61

Van de regering moeten we allemaal zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Alleen zijn ze even vergeten uit te leggen hoe dat dan moet! Voor u als installateur een grote uitdaging om uw klanten, waar u al jaren komt hierbij te begeleiden. Er gebeuren in de badkamer veel valpartijen en die zijn op hun beurt weer de aanleiding tot een vroegtijdig overlijden.

Langer thuis blijven wonen?

Maar wat dan wel?

De oplossing voor het badgat zou een voorzetdouche kunnen zijn. Alleen maakt een voorzetdouche de badkamer aan drie kanten een stuk kleiner. De zij -en de achterwand moeten toch op de een of andere manier vast gezet worden. De Apollo vlakke douchebakoplossing is de aangewezen oplossing. Inbouwdiepte vanaf 4 cm, inclusief ingebouwd afschot en voorzien van een anti-bacteriële bescherming. Ook zijn veel van onze bakken voorzien van een mooie tegellip. Nu is de naad tussen de wand en de douchevloer ook werkelijk waterdicht. De opstaphoogte is minimaal 7 mm, afhankelijk van de ruimte onder de bak. Ook zijn er echt waterdichte oplossingen voor een houten ondergrond.

Om de rest van de badkamer dan droog te houden kunnen er hoge of lage wanden worden toegepast. Hoog als er geen hulp gewenst is en laag, 75 cm, als er hulp bij het douchen nodig is. Speciale aandacht voor de staldeur. Deze is luxe en biedt ook de mogelijkheid om iemand te helpen.

Maten en uitvoeringen
Er zijn douchebakken in de afmeting 90 bij 185 cm, deze maat is bijzonder geschikt voor een de vervanging van een bad. Met de maten 95 bij 95 of 105 bij 105 heeft u de oplossing in huis voor de vervanging van een hoge douchebak.

Met de overmaat van 5 cm voorkomt u dat u vloertegels moet gaan aanhelen. Deze douchebakken plaatst u ook in één dag! De volgende dag kan dan de wand geplaatst worden.

Is er een alternatief?

80% Van de dames gaat liever in bad. Een bad met een deurtje is dan een veilig alternatief ! In zit -of in liguitvoering. Kan met hydrotherapie en een badlift geleverd worden.

De baden van Apollo hebben allemaal 2 afvoeren waardoor ze in een record tijd leeglopen ( 45 seconden) De veel gehoorde vraag dat je zo lang zou moeten wachten is hiermee ontzenuwd. Meestal adviseren we een Grohe 2000 cool tough badmengkraan, met al of niet staande koppelingen. Deze New Look kraan heeft een chique uitstraling. Met de brede uitloop is het bad ook sneller gevuld. Voor het zitbad is een opvulstuk leverbaar, geen tegelwerk en de plaatsing kan in één dag. Tot slot is een bad met een deurtje helemaal niet zo kostbaar. Vaak goedkoper dan de complete voorzetdouche.

Voor meer informatie kijk op:

www.apollo-aqua.nl
Brugstraat 16, 2471 AT Zwammerdam
Tel 0172 619144      E-mail info@apollohome.nl

Foto's

Reageer op dit artikel