artikel

Eén pan voor alle hellingen!

bouwbreed 251

Eén pan voor alle dakhellingen tussen de 15° en 55°, inclusief glijschaal, voor alle pansoorten én voor alle doorvoeren 125 en 131 mm! Dat kan alleen de Universele Ubiflex Dakdoorvoerpan 15°-55° van Ubbink zijn!

Eén pan voor alle hellingen!

Eén pan voor alle dakhellingen tussen de 15° en 55°, inclusief glijschaal, voor alle pansoorten én voor alle doorvoeren 125 en 131 mm! Dat kan alleen de Universele Ubiflex Dakdoorvoerpan 15°-55° van Ubbink zijn!

 Geen voorraad en losse onderdelen

De Universele Ubiflex Dakdoorvoerpan 15°-55° van Ubbink mag in geen enkele servicebus ontbreken vanwege zijn brede inzetbaarheid. U hoeft nooit meer terug naar de groothandel omdat de monteur de verkeerde doorvoer pan bij zich heeft! Bovendien bent u af van al die verschillende dakdoorvoerpannen en losse schalen. Deze unieke pan, inclusief schaal, is geschikt voor ieder type pan en ieder type dakdoorvoer, ongeacht het merk. Geen voorraad meer nodig, u heeft altijd de juiste! Makkelijker kan Ubbink het niet voor u maken!

Installatiegemak

Deze universele pan biedt een oplossing voor 98% van de toepassingen en is dus dé oplossing voor alle gangbare dakhellingen! Geschikt voor doorvoeren van ø 125-131 en voor de Rolux 5G Concentrisch Push-Fit 60/100. De Universele Ubiflex Dakdoorvoerpan 15°-55° heeft een knobbel/schaalfixatie met vast scharnierpunt. Scheve dakdoorvoeren behoren met deze pan tot het verleden!

Milieubewust

Het basismateriaal is Ubiflex, dé loodvervanger van Ubbink. Ubiflex kan bladlood in alle gevallen vervangen, is licht in gewicht, makkelijk te verwerken en onschadelijk voor mens en milieu.

Het verwerkt op dezelfde wijze als lood. Ubiflex is niet gevoelig voor diefstal en prijsvast. Door het strakke uiterlijk vormt het matte oppervlak een mooi geheel vormt met het dakvlak. Geen nabehandeling nodig tegen uitloging, er ontstaan geen strepen op de pannen of langs de gevel.

De voordelen van de Universele Ubiflex Dakdoorvoerpan 15°-55°

  • Unieke, universele pan; één product voor meer dan 98% van alle toepassingen (hellingshoeken)
  • Geschikt voor hellingshoek 15°-55°
  • Geen voorraad meer van verschillende pannen, u heeft altijd de juiste!
  • Knobbel/schaalfixatie met vast scharnierpunt
  • Voor ieder type dakdoorvoer van ø 125-131 mm en voor de Rolux 5G Concentrisch Push-Fit 60/100
  • Compleet, inclusief schaal
  • Installatiegemak!

Productadvies op maat

Heeft u vragen over de Universele Ubiflex Dakdoorvoerpan 15°-55° of zoekt u een product voor een specifieke toepassing? De specialisten van Ubbink adviseren u graag. Voor directe telefonische ondersteuning belt u de Ubbink Productadvieslijn 0313 480 300, bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. U kunt uw vraag ook per e-mail stellen via productadvieslijn@ubbink.nl. De experts van Ubbink denken graag met u mee!

Ubbink, dat werkt wel zo makkelijk!

 

Foto's

Reageer op dit artikel